DREAM CREAM

De ideale oplossing voor de vakantie of dagelijks gebruik. Dream Cream is voor Skin & Haircare. Hieronder zie je waar deze cream toe in staat is.

Multifunctionele haar- en bodycrème. Finnley’s Dream Cream. Hoe te gebruiken:

1) Anti-Frizz voor droog haar: Breng een kleine hoeveelheid aan op de lengte en punten van gewassen en handdoekdroog haar.

2) Handcrème: Breng aan op de handen voor een extra geparfumeerd en extra zijdeachtig effect. 3) Body cream: Breng aan op het lichaam als een vochtinbrengende crème en verzachter.

4) Gezichtscrème: Breng het product ’s morgens en’ s avonds aan en masseer tot het volledig is opgenomen.

5) Lippenbalsem: Breng het product aan om de lippen gehydrateerd te houden en te beschermen tegen kou, wind en lucht.

6) Massagecrème: Breng aan op het hele lichaam. Dankzij de prachtige textuur krijgt u een gevoel van volledig welzijn.

7) Hydraterend masker: Breng in hoeveelheden op gewassen en handdoekdroog haar aan. Wacht 5 minuten, spoel het uit.

8) Extra hydraterende anti-frizz haarmasker: overvloedig op het haar aanbrengen, 10 minuten wachten, afspoelen en kneed het haar.

9) Gezichtsmasker: overvloedig aanbrengen, 15 minuten wachten en afspoelen.

10) Make-up remover: Breng aan op het gezicht en masseer om onzuiverheden te verwijderen. Spoelen.DREAM FOAM

Dream Foam bevat plantaardige vezels die een hoog gehalte natuurlijke eiwitten bevatten. Hydrateert en herstelt zowel de huid als behandeld haar en is voor de consument multifunctioneel te gebruiken als:

1) Handcrème: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm en verdeel over beide handen tot de huid het product goed opgenomen heeft.

2) Hydraterende leave-in: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm. Breng aan op nat/vochtig haar, spoel niet uit en vervolg met de styling.

3) After Shave: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm. Breng aan op de geschoren gedeeltes om de huid te verzachten en te verzorgen.

4) After Sun: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm. Breng aan op een schone en droge huid na een zonsessie.