De Color Keeper Range is de lijn van Finnley’s welke uitermate geschikt is voor gekleurd haar.

Color Keeper Shampoo is voor gekleurd haar en heeft het Color Protein Complex met oa. extracten van zonnebloemolie om te voorkomen dat de kleur snel verdwijnt en de glans wordt behouden. Een speciaal UV-filter voorkomt de negatieve invloed van ultraviolette straling. =

Color Keeper Mask is een intensieve behandeling voor gekleurd haar en bied bescherming tegen kleurvervaging, door het Color Protein Complex. Het haar houdt zijn glans en is gemakkelijk om door te kammen.

Finnley’s Color Keeper¬†Leave-in voor gekleurd haar is een masker in een spray. De hydraterende intensieve behandeling geeft een zacht en glad haar en voorkomt kleurverlies.

Silver Care Range

Laat je haar weer stralen met de Silver Care Range. De range bevat een shampoo, masker en mousse die speciaal ontwikkeld zijn voor blond, grijs of wit haar. De producten neutraliseren de gele ondertonen in het haar met als resultaat een mooie blonde, grijze of parelwitte kleur met ultieme glans. Let wel op: als je heel enthousiast bent met het gebruik van deze producten krijgt je haar een blauwe/violet gloed.

Finnley’s Silver Shine Shampoo neutraliseert de gele tinten in je witte, blonde of grijze haar.

Finnley’s Silver Shine Mousse¬†neutraliseert de gele tinten in je witte, blonde of grijze haar. De mousse heeft een lichte versteviging.